In-situ melting assessment of AZ91D magnesium alloy investment casting - Hassan Jafari, 1969-; Mohd. Hasbullah Idris, supervisor; Ali Ourdjini; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012