Hydrogen fuel cell motorcycle with triple hybrid drive train - Weigl, Joerg Dieter, 1977-; Hamdani Saidi, supervisor; Nooh Abu Bakar; Garche, Jurgen, supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (2013)
Thesis (Ph.D (Pengurusan Perniagaan Kejuruteraan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013