Lost foam casting of aluminium-silicon cast alloy - Mohd. Syawal Ibrahim, 1986-; Ali Ourdjini; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009