Modelling viable business process for information technology policy management - Reza Alinaghian, 1977- , author; Azizah Abdul Rahman, supervisor; Roliana Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013