Self-tuning PID controller for activated sludge system - Huong Pei Choo, 1986-; Shafishuhaza Sahlan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan ( Elektrical - Mekatroniks & Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013