Position control for motorized belt driven table [electronic resource] - Khairul Anuar Sidek, 1974- (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013