System identification and PI neuro-fuzzy control a pneumatic actuator - Mohamed Omer Elnimair Abdelrahman, 1987-; Ahmad 'Athif Mohd. Faudzi; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013