Faktor-faktor yang membantu pemaju melaksanakan konsep bina kemudian jual di dalam projek pembangunan perumahan - Mas Aini Muhamad, 1988-; Ainur Zaireen Zainudin; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013