Pasaran harta tanah kediaman berdasarkan implikasi penentuan harga rumah oleh pemaju, Kajian kes Nusajaya - Zarinatul Ain Akhirudin, 1986-; Kamaruzaman Abd. Rasid; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013