Autonomous contour tracking industrial robot by using type-2 fuzzy logic [electronic resource] - Ahmad Muzaffar Abdul Kadir, 1978- (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013