Spam detection with genetic optimized artificial immune system - Alireza Mehrsina, 1988-; Anazida Zainal, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2013)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013