Redundant-free web services composition with user requirements consideration - Amirhossein Safi, 1985-; Dayang Norhayati Abang Jawawi; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013