A New resource ranking and selection technique for grid computing environments - Ssozi Michael, 1987-; Aboamama Atahar Ahmed; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013