Embedding tacit knowledge and best practice in courseware design - Norsyahida Ghazali, 1986-; Azizah Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012