Sistem sokongan keputusan rancangan perjalanan peribadi - Lam, Siao Hwe, 1989-, author; Nor Hawaniah Zakaria, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Sistem Pangkalan Data)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012