Improving service reusabilty using enterprise service bus and business process execution language - Ako Abubakar Jaafar, 1986-; Dayang Norhayati Abang Jawawi; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013