Aplikasi laluan LRT mudah alih - Khairol Azwan Darmongin, author; Radziah Mohamad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012