Design and development of a truck tyre dismentalling fixture - Siti Nur Rohazrien Juhari, 1986-; Zainal Abidin Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010