Decolorization of palm oil mill effluent using selected indigenous bacteria - Nurul Asmak Md. Lazim, 1989-; Zaharah Ibrahim, supervisor; Fakulti Biosains Dan Kejuruteraan Perubatan (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Bioteknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013