Biosorption of arsenite from aqueous solution using non-living biomass of an arsenite hypertoleran bacillus SP - Wahid Ali Hamood Altowayti, 1985-; Shafinaz Shahir; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Bioteknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013