Accouting career : perception by UTM'S malay accounting students - Aminah Nasaruddin, 1988-, author; Norkhairul Hafiz Bajuri, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda (Perakaunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013