Etika kerja: mengkaji hubungan diantara amalan tonggak 12 dengan tahap kepuasan kerja - 582940 Nor Shila Yunus; Ishak Mad Shah, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Psikologi dengan Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012