Analysis on web-based factors affecting online purchasing behavior - Ng, Sze Yan 1990-; Mohd. Shoki Md. Ariff, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012