Mengenal pasti persepsi pelanggan terhadap penerimaan e-perbankan yang disediakan oleh bank : kajian di kalangan pensyarah di Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai terhadap perkhidmatan e-perbankan yang disediakan oleh CIMB cawangan UTM, Skudai - Muhammad Hazwan Azman; Lokman Ali supervisor 640563; Fakulti Pengurusan 538641 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012