Hubungan di antara kepuasan ganjaran ekstrinsik dengan kepuasan kerja dalam kalangan pensyarah di salah sebuah fakulti di Universiti Teknologi Malaysia - 582689 Zainora Mohamad Malom; Siti Rokiah Siwok, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012