Pembangunan sistem maklumat pengurusan aset (i-simset) di Bahagian Kadaster, Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia - Suraya Hani Jaafar, 1981- author 639492; Zulkarnaini Mat Amin, supervisor 638885; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013