Application of interferometric synthetic aperture radar (IFSAR) for proposed road alignment - Shahruddin Abdullah, 1980-; Zulkarnaini Mat Amin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012