Geometric correction using different images resolution for utility mapping purpose - Mohd. Rostam Zulkifli, 1979-; Shaharudin Mohd. Said, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013