Faktor-faktor kelewatan projek bangunan am - Khatijah Awang, 1979-; Kherun Nita Ali, supervisor; Aminuddin Ali, supervisor; Fakulti Alam Bina (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013