Balai pameran Islam Sultan Haji Hassanal Bolkiah :Penjana tamadun Islam = Sultan Haji Hassanal Bolkiah Islamic exhibition gallery :Revitalising Islam civilisation - Brunei. Jabatan Mufti Kerajaan; Balai Pameran Islam Sultan Haji Hassanal Bolkiah (Brunei Darussalam : State Mufti's Office, Prime Minister's Office, Brunei Darussalam, 2006)
PSZJBL