Saliva ovulation predictor - Chan, Teck Keng, 1985- author; Lukman Hakim Ismail, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009