Kajian spektroskopi terhadap pegubahsuaian morfologi CaO melalui kaedah pemanasan - Nurul Hajar Sapiren, 1983- (2010)
Laporan Kursus Peralihan (dikemukakan sebagai memenuhi syarat lulus Kursus Peralihan Pembantu Makmal ke Penolong Pegawai Sains) - Unit Latihan Bahagian Pembangunan Modal Insan Pejabat Pendaftar, Universiti Teknologi Malaysia, 2010