Integration of the river ecosystem attributes for river health assessment - Aweng Eh Rak, 1968-; Mohd. Ismid Md. Said; Maketab Mohamed; Ahmad Abas Kutty; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013