Dokumen Kontrak: kerja-kerja membekal, mengahantar, memasang, menguji dan mentuliah untuk pemasangan sistem lift bagi cadangan membina dan menyiapkan bangunan tambahan Fakulti Kejuruteraan Awam (RMKe-9) di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor Darul Takzim - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; GLR Builders Sdn. Bhd; TK LIF & Eskalator Sdn. Bhd (2009)
PRZSL