E-cinema : tempahan tiket wayang berasaskan aplikasi android [electronic resource] - 545855 Norhidayah Asaddok (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013