Sistem pengangkutan pintar bas ulang-alik UTM menggunakan teknologi sistem kedudukan sejagat - Mohamad Qusyaire Ezwan Saidon, 1989-; Wan Mohd. Nasir Wan Kadir; Fakulti Komputeran (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013