Anomaly detection for controlling data accruracy in service industry - Nurul Asyikin Samsuddin, 1984-; Syed Ahmad Helmi Syed Hassan; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013