Simulation of geotextile reinforced retaining wall [electronic resource] - Fasihah Abdul Jalil, 1989-; Nazri Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012