Fitoremediasi menggunakan Keladi Bunting (Eichhornia Crassipes) untuk merawat air sisa buangan industri [electronic resource] - Muhammad Zakiyuddin Hasni, 1989-; Mohd. Nor Othman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012