Macrobenthos as potential bioindicator for tropical rivers [electronic resource] - Muhammad Hazim Mat Hussin, 1990-; Salmiati Muhd. Yunus, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012