Dokumen kontrak : untuk cadangan ubahsuai dinding sesekat blok asrama 90 pelajar di kolej-kolej pelajar Universiti Teknologi Malaysia, Skudai , Johor - Pembinaan Wusation Sdn Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
44