Characterization and biodegradation of poly (vinyl alcohol)/cassava starch - Nor Sarizal Nor Hassan, 1987-; Wan Aizan Wan Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013