Analisa keberkesanan pembajaan kelapa sawit untuk penghasilan buah tandan segar (BTS) yang optimum menggunakan GIS [electronic resource] - Muhammad Mahussin Daud, 1989- 639061; Shahabuddin Amerudin, supervisor 450153; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013