Pencernaan anaerobik ke atas tandan kosong kelapa sawit bagi penghasilan biogas - Hazwani Samsudin, 1990-; Muhamad Ali Muhammad Yuzir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013