Thermal mannequin assessment on different types of building layout towards the impact of UHI penomenon - Hairul Hasbi, 1990-; Mohd. Fadhil Md. Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013