Flow characteristics in a mobile bed straight compound channel - Muhammad Nazrin Ruslan, 1990-; Zulkifli Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013