Hydrological study of Taibah catchment, Wadi Alaqiq, Almadinah, Kingdom of Saudi Arabia - Amirul Mustakim Ros, 1990-; Norhan Abd. Rahman, supervisor; Kamarul Azlan Mohd. Nasir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013