Composition of macrobenthos as biological indicator at Melana river - Nur Farahana Marsid, 1989-; Salmiati, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013