The effect of firing temperature on properties of fly ash brick [electronic resource] - Syarifuddin Na'im Shamsul Bahri, 1989-; Norhayati Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013