Evaluation of porous asphalt incorporating reclaimed asphalt pavement [electronic resource] - Nur Ainaa Saadon, 1990-, author (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013